[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Descarcari

Brosurile noastre cuprind o serie de subiecte. Descarcati-le aici in format PDF si cititi-le cat mai bine. De asemenea, am dezvoltat o serie de aplicatii care va ofera accesul la informatiile actualizate de care aveti nevoie.

Aplicatiile Hempel

Ati avut ocazia sa incercati oricare din cele mai recente aplicatii Hempel? Puteti gasi mai jos detalii suplimentare referitoare la aplicatiile noastre, inclusiv descrieri, videoclipuri si link-uri pentru descarcarea acestora. Unele aplicatii pot fi descarcate direct pe telefonul dumneavoastra, prin Google Play Store sau AppStore, in asa fel incat sa le puteti accesa si atunci cand calatoriti, altele putand fi usor accesate de pe browser-ul dumneavoastra web.
+/-
 1. Convertor de culori

  Aceasta aplicatie va permite sa gasiti culoarea echivalenta Hempel sau nuantele RAL clasice si, de asemenea, culorile similare si grupurile de nuante. Sunt prezentate totodata si "cele mai populare" culori Hempel.

   

  Aplicatia pentru telefonul mobil

  Aceasta aplicatie poate fi descarcata direct pe telefonul dumneavoastra mobil, prin Google Play Store sau AppStore, in asa fel incat sa le puteti avea si atunci cand calatoriti.

  CC-appqr_cc

  Aplicatie Web

  Convertorul de culori poate fi usor accesat prin intermediul browser-ului web.
 2. Fise Hempel

  Sectiunea  Fise  Hempel permite preluarea Fiselor Tehnice de Securitate,  a Fiselor Tehnice si a Instructiunilor de Aplicare ale produselor Hempel direct de pe telefonul mobil (fiind necesara o conexiune la internet). La cautarea documentului respectiv puteti tasta numarul produsului (5 sau 10 caractere) sau se poate scana codul de bare  direct de pe eticheta vopselei.

   DS-appqr_ds

Brosuri Hempel

Mai jos puteti  gasi brosuri si pliante din diferitele segmente industriale in care activam.  In cazul in care nu gasiti brosura care va intereseaza, contactati-ne si vom incerca sa gasim materialele relevante pentru dumneavoastra.

Contacte

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la:
Local Sales Representative
Alexandru Palanga

newsletter_spring_2018

Buletin Informativ (EN)

Descarcati si cititi Buletinul informativ Hempel cu privire la protectiile anticorozive (Primavara 2018)

Buletin Informativ