[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Studii de caz

Ca furnizor de încredere pentru industriile producătoare de produse de anticorozive, colaborăm cu multe mari companii și furnizăm produse de acoperire pentru o gamă amplă de proiecte la nivel mondial. Studiile de caz de mai jos vă oferă o idee asupra activității noastre.

Indiferent de domeniul dvs. de activitate și de suprafața pe care doriți să o protejați, obiectivul nostru este de a ne asigura întotdeauna că produsele și serviciile noastre adaugă o valoare reală activității dvs. Echipele noastre de dezvoltare de produse și consiliere cu privire la produsele de protectie anticoroziva colaborează strâns cu dvs. pentru a găsi soluția ideală pentru nevoile dvs. specifice și ne bazăm pe expertiza din cadrul companiei noastre pentru a asigura derularea facilă și cu succes a proiectului dvs., de la început până la sfârșit.

 

Studiile de caz de aici detaliază numai câteva dintre proiectele importante la care am lucrat. Pentru o listă completă a referințelor din industria dvs., vă rugăm să contactați reprezentanța Hempel locală.


Contact

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la:
Local Sales Representative
Alexandru Palanga

Cautare produs