[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Standardul ISO 12944

O introducere rapidă privind principalul standard internațional pentru protecția anticorozivă a oțelului prin vopsire.

Toate structurile, unitățile și instalațiile din oțel care sunt expuse la atmosferă, imersate în apă sau în sol suferă de pe urma coroziunii. În consecință, acestea necesită protecție.

ISO 12944 este principalul standard internațional pentru protecția anticorozivă a oțelului prin vopsire. Standardul este alcătuit dintr-o serie de instrucțiuni care ghidează profesionistul în obținerea protecției anticorozive necesare.

În afară de propriile noastre orientări și recomandări, considerăm că ISO 12944 este unul dintre standardele esențiale pentru selectarea celui mai adecvat sistem de acoperire Hempel în vederea protejării structurii, unităților și instalațiilor dvs. împotriva coroziunii.


Utilizarea standardului ISO pentru a ajuta la protecția activelor dvs
Standardul ISO 12944 contine informații importante cu privire la tehnologia vopselelor, criteriile pentru selecția vopselelor și cerințele privind pregătirea suprafețelor. Acesta a fost dezvoltat în anii 1990, prima ediție fiind publicată în 1998. Utilizăm versiunea actuală a ISO 12944 în multe aspecte ale activității noastre, de la cercetare și dezvoltare până la servicii tehnice și marketing.

O nouă versiune a ISO 12944 a fost emisă în 2018. Standardul actualizat s-a modificat în mai multe aspecte, privind compoziția recomandată a sistemelor de vopsire, inclusiv numărul de straturi recomandate, grosimile peliculei uscate etc. Am urmat îndeaproape ultimele revizuiri și suntem gata să oferim o tranziție lină la ediția revizuită a ISO 12944.

Mai multe informații
Dacă doriți să înțelegeți mai detaliat revizuirea ISO 12944, consultați informațiile suplimentare din broșura noastră care sintetizează principalele modificări.

Pentru informații suplimentare privind alegerea sistemului de acoperire corect pentru necesitățile dvs., vă rugăm să consultați broșura noastră pe această temă.

Puteți de asemenea să descărcați broșura noastră despre ISO cu testarea sistemelor în conformitate cu ISO 12944 - revizuirea din 2008, care poate fi în continuare utilizată în proiectele pentru care ediția 2008 este acceptată.

Dacă aveți nevoie de orice informații suplimentare cu privire la ISO 12944, inclusiv modul în care Hempel îl aplică, nu ezitați să ne contactați.

Contact

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la:
Local Sales Representative
Alexandru Palanga

Cautare produs